Vil du være med og bygge for idretten i Norge?

Vi står foran et eventyr og ønsker deg med på laget!

 

Det skjer store ting på sportshallfronten blant annet i Bergen, Tromsø og i Midt-Norge i de nærmeste årene. Med en ordrereserve på over 500 millioner trenger vi å styrke laget.

 

I Bergen starter nå den største satsingen noensinne på idrettshaller. Vi har allerede fått vår første jobb – Fana Arena AS, en flerbrukshall på ca 4000 m2 på Slåtthaug.

 

I Tromsø er vi allerede i gang med å bygge turnhall for Tromsø Turnforening.

Neste prosjekt er et av Nord-Norges største idrettshall-prosjekter.

En flerbrukshall på over 9.000 kvm som bygges for Tromsdalen Ungdoms-og Idrettslag.

 

Det vil bygges opp en egen organisasjon/avdeling i Bergen og i Tromsø.

 

I Midt-Norge har vi nå startet byggingen av Lade Sambrukshall, en idrettshall for kampsport, bordtennis og tennis på Lade i Trondheim. Vi har også flere nærings- og industribygg i vår portefølje som har oppstart i løpet av 2017 i Midt-Norge.

 

Hugaas Entreprenør bygger alt alle typer idrettsbygg over hele landet.

Vi bygger også innovative bygg for industri-og næringsliv i de fleste kategorier.

Vi har blant annet levert bygg for Elkjøp og Rema 1000.

 

Bli kjent med oss på www.hugaas.no / www.hugaasentreprenør.no

Der kan du se hva vi står for, hvilke sportshaller og industri-og næringsbygg vi allerede har levert, samt hva vi bygger akkurat nå.

 

PROSJEKTLEDER

 Oppdragsmengden har økt betraktelig i 2016, og vil økeR sterkt fremover II 2017 og 2018, så vi trenger forsterkning i teamet av prosjektledere, på de mange byggeprosjektene på idrettshaller og industri/næringsbygg som vi har rundt om i landet.

 

Hovedansvar og oppgaver

Som prosjektleder vil du få ansvaret for planlegging, tilrettelegging og gjennomføring av byggeprosjekter i Hugaas Entreprenør. Du vil få overordnet ansvar for økonomi, fremdrift og resultat på egne prosjekter, samt ansvar for ledelse av ressursene tilknyttet disse prosjektene.

 

Kompetanse og erfaring

Ingeniørutdannelse, gjerne med fordypning innen prosjektledelse, og med minimum 3 års relevant erfaring. Lang erfaring kan kompensere for formell ingeniørutdannelse.

Du har erfaring med prosjektledelse, og er komfortabel med krevende oppgaver. Kompetanse på kalkulasjon er en fordel, men ikke et krav.

Du har god kjennskap til MS office og behersker bruk av prosjektstyringssystemer.

Erfaring fra anleggs- eller bygge-bransjen (montasje av stålbygg) er et krav og en nødvendighet i en slik stilling. Vi ser for oss at du har jobbet med totalentrepriser.

God norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne.

 

Personlige egenskaper

Denne stillingen krever at du er proaktiv og serviceinnstilt, og du må tåle høyt arbeidspress i perioder. Vi ser for oss at du er løsningsorientert, og har god teknisk forståelse og byggforståelse.

Du jobber selvstendig og tar ansvar, og klarer å planlegge frem i tid. Du må være ”på” og i forkant for å ha kontroll og oversikt. Samtidig må du være fleksibel da ting kan endre seg raskt. Vi vektlegger gode kommunikasjonsegenskaper.

Vi søker deg som kjenner deg igjen i og vil forfekte Hugaas konsernet sine verdier:

Fremoverlent – uredd – forenklende – kontrollert.

 

Rapporterer til:

Prosjektleder rapporterer til daglig leder i Hugaas Entreprenør Konsern, der også personalansvaret ligger.

 

Lønn og arbeidsbetingelser:

 Vi kan tilby

  • En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst
  • Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter i et internasjonalt konsern
  • Gode muligheter for å påvirke egen arbeidssituasjon
  • Lønn etter kvalifikasjoner og erfaring
  • Fri telefon
  • Bilordning etter avtale

 En del reising må påregnes, da det varierer hvor byggeprosjektene er, og det forventes at prosjektleder deltar i alle møter med byggherre. Dette betyr at arbeidstiden også vil være fleksibel, med mulighet for avspasering i rolige perioder. Her finner vi løsninger som passer begge parter.

Basen til Hugaas Entreprenør Konsern er på Støren, og der vil du ha kontorplass og der gjennomføres alle interne møter.

 

 Spørsmål om stillingen kan rettes til driftssjef i Hugaas Entreprenør Konsern AS, Arnstein Storrø, på mail: arnstein@hugaas.no eller mobil 992 02 261, eller til vårt rekrutteringsbyrå Avantas v/ Hanne Haug Fremo, mail: hanne.fremo@avantas.no , mobil 982 12 455.

 

 Søknadsfrist: Snarest

 

Søknad med CV og attester registreres snarest via utlysning på www.finn.no

eller på www.avantas.no .

All henvendelse til AVANTAS behandles konfidensielt inntil annet er avtalt.

 

GENERELT OM SELSKAPET

HUGAAS ENTREPRENØR er et industrikonsern som leverer stål-og betongbygg i hele Norge. Spesialfeltet til HUGAAS ENTREPRENØR er stålbygg til næring, sport og fritid. Vi har spesialisert oss på alle typer sportshaller. HUGAAS ENTREPRENØR er en del av HUGAASGRUPPEN.

Konsernet ledes fra Støren i Midtre Gauldal.

Egen stålfabrikk, ingeniørselskap og innkjøpsavdeling i Litauen gir oss stor konkurransekraft, samt muligheter internasjonalt. FRONT ENERGI eies av konsernet, og holder til i samme lokaler på Støren. Front Energi AS leverer alt totalteknisk arbeid, dvs. alt innenfor elektro, tele, data, ventilasjon, varmepumper og VVS.

Hugaas Entreprenør AS skal levere mest spilleflate pr investerte krone i markedet for idrettsbygg. Vi tilstreber alltid kort byggetid og enkle prosesser overfor byggherre, uansett type bygg.

Entreprenørselskapene teller i dag 180 ansatte i Norge/Litauen tilsammen, og omsatte i 2016 for 236 millioner kroner. Vi har sterk vekst også i 2017 og 2018.