Vil du være med og bygge for idretten i Norge?

Vi står foran et eventyr og ønsker deg med på laget!

 

Det skjer store ting på sportshallfronten blant annet i Bergen, Tromsø og i Midt-Norge i de nærmeste årene. Med en ordrereserve på over 500 millioner trenger vi å styrke laget.

 

I Bergen starter nå den største satsingen noensinne på idrettshaller. Vi har allerede fått vår første jobb – Fana Arena AS, en flerbrukshall på ca 4000 m2 på Slåtthaug.

 

I Tromsø er vi allerede i gang med å bygge turnhall for Tromsø Turnforening.

Neste prosjekt er et av Nord-Norges største idrettshall-prosjekter.

En flerbrukshall på over 9.000 kvm som bygges for Tromsdalen Ungdoms-og Idrettslag.

 

Det vil bygges opp en egen organisasjon/avdeling i Bergen og i Tromsø.

 

I Midt-Norge har vi nå startet byggingen av Lade Sambrukshall, en idrettshall for kampsport, bordtennis og tennis på Lade i Trondheim. Vi har også flere nærings- og industribygg i vår portefølje som har oppstart i løpet av 2017 i Midt-Norge.

 

Hugaas Entreprenør bygger alt alle typer idrettsbygg over hele landet.

Vi bygger også innovative bygg for industri-og næringsliv i de fleste kategorier.

Vi har blant annet levert bygg for Elkjøp og Rema 1000.

 

Front Energi bidrar med alt av totaltekniske leveranser på våre byggeprosjekter.

 

Bli kjent med oss på www.hugaas.no

Der kan du se hva vi står for, hvilke sportshaller og industri-og næringsbygg vi allerede har levert, samt hva vi bygger akkurat nå.

 

FORMANN BYGGEPLASS

Oppdragsmengden har økt betraktelig i 2016, og øker mye fremover i 2017 og 2018, så vi trenger forsterkning på byggeplass på de mange byggeprosjektene på idrettshaller og industri/næringsbygg som vi har rundt om i landet.

 

Hovedansvar og oppgaver

Som formann vil du få ansvar for operativ byggeledelse på byggeplass. Du vil være en arbeidende formann som skal lede crewet som er du er tildelt, og sørge for at alle oppgaver blir utført fra dag til dag, etter planen og til riktig kvalitet. Du vil ha en viktig kontrollfunksjon på byggeplass der vi har underentrepriser.

 

Kompetanse/erfaring

Vi ser for oss at du har relevant yrkesskole / er fagarbeider innenfor bygg og anlegg.

Annen relevant utdannelse vurderes også.

Lang og relevant erfaring kan oppveie for manglende fagutdanning.

 

Erfaring fra anleggs- eller byggebransjen (montasje av stålbygg) er en stor fordel og nødvendighet i en slik stilling. Du må ha god teknisk forståelse og byggforståelse.

Det er en fordel men ikke et krav at du har erfaring fra å lede andre.

Du må beherske engelsk muntlig og skriftlig, og med fordel russisk, litauisk eller polsk, da du i det daglige vil arbeide både sammen med norske og utenlandske arbeidere.

 

Personlige egenskaper

Denne stillingen krever at du er proaktiv og serviceinnstilt. Vi ser for oss at du er praktisk og løsningsorientert, og har god teknisk forståelse og byggforståelse. Du jobber selvstendig og tar ansvar, og klarer å planlegge frem i tid. Du må være ”på” og i forkant for å ha kontroll og oversikt. Samtidig må du være fleksibel da ting kan endre seg raskt. Vi vektlegger gode kommunikative egenskaper og språk. Vi har blant annet polske og litauiske arbeidere på byggeplass.

Vi søker deg som kjenner deg igjen i og vil forfekte Hugaas konsernet sine verdier:

Fremoverlent – uredd – forenklende – kontrollert.

 

Rapporterer til:

Du vil i det daglige rapportere til og ha tett kontakt med byggeleder og/eller prosjektleder i Hugaas Entreprenør Konsern. Personalansvaret ligger hos daglig leder i Hugaas Entreprenør Konsern.

 

Lønn og arbeidsbetingelser:

Vi kan tilby

  • En spennende operativ stilling på byggeplass i en offensiv bedrift i vekst
  • Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter i et internasjonalt konsern
  • Gode muligheter for å påvirke egen arbeidssituasjon
  • Lønn etter kvalifikasjoner og erfaring
  • Fri telefon
  • Bilordning etter avtale

 

Hovedsetet og basen din vil være ute på byggeplass. Mye reising/pendling må påregnes, da det varierer hvor byggeprosjektene er i Norge. Basen til Hugaas Entreprenør Konsern er på Støren.

 

Spørsmål om stillingen kan rettes til driftssjef i Hugaas Entreprenør Konsern AS, Arnstein Storrø, på mail: arnstein@hugaas.no eller mobil 992 02 261, eller til vårt rekrutteringsbyrå Avantas v/ Hanne Haug Fremo, mail: hanne.fremo@avantas.no , mobil 982 12 455.

 

Søknadsfrist: Snarest

 

Søknad med CV og attester registreres snarest via utlysning på www.finn.no

eller på www.avantas.no .

All henvendelse til AVANTAS behandles konfidensielt inntil annet er avtalt.

 

 

GENERELT OM SELSKAPET

 HUGAAS ENTREPRENØR er et industrikonsern som leverer stål-og betongbygg i hele Norge. Spesialfeltet til HUGAAS ENTREPRENØR er stålbygg til næring, sport og fritid. Vi har spesialisert oss på alle typer sportshaller. HUGAAS ENTREPRENØR er en del av HUGAASGRUPPEN.

 

Konsernet ledes fra Støren i Midtre Gauldal.

Egen stålfabrikk, ingeniørselskap og innkjøpsavdeling i Litauen gir oss stor konkurransekraft, samt muligheter internasjonalt. FRONT ENERGI eies av konsernet, og holder til i samme lokaler på Støren. Front Energi AS leverer alt totalteknisk arbeid, dvs. alt innenfor elektro, tele, data, ventilasjon, varmepumper og VVS.

Hugaas Entreprenør AS skal levere mest spilleflate pr investerte krone i markedet for idrettsbygg. Vi tilstreber alltid kort byggetid og enkle prosesser overfor byggherre, uansett type bygg.

Entreprenørselskapene teller i dag 180 ansatte i Norge/Litauen tilsammen, og omsatte i 2016 for 236 millioner kroner. Vi har sterk vekst også i 2017 og 2018.