Vil du være med og bygge for idretten i Norge?

Vi står foran et eventyr og ønsker deg med på laget!

 

Det skjer store ting på sportshallfronten blant annet i Bergen, Tromsø og i Midt-Norge i de nærmeste årene. Med en ordrereserve på over 500 millioner trenger vi å styrke laget.

 

I Bergen starter nå den største satsingen noensinne på idrettshaller. Vi har allerede fått vår første jobb – Fana Arena AS, en flerbrukshall på ca 4000 m2 på Slåtthaug.

 

I Tromsø er vi allerede i gang med å bygge turnhall for Tromsø Turnforening.

Neste prosjekt er et av Nord-Norges største idrettshall-prosjekter.

En flerbrukshall på over 9.000 kvm som bygges for Tromsdalen Ungdoms-og Idrettslag.

 

Det vil bygges opp en egen organisasjon/avdeling i Bergen og i Tromsø.

 

I Midt-Norge har vi nå startet byggingen av Lade Sambrukshall, en idrettshall for kampsport, bordtennis og tennis på Lade i Trondheim. Vi har også flere nærings- og industribygg i vår portefølje som har oppstart i løpet av 2017 i Midt-Norge.

 

Hugaas Entreprenør bygger alt alle typer idrettsbygg over hele landet.

Vi bygger også innovative bygg for industri-og næringsliv i de fleste kategorier.

Vi har blant annet levert bygg for Elkjøp og Rema 1000.

 

Bli kjent med oss på www.hugaas.no

Der kan du se hva vi står for, hvilke sportshaller og industri-og næringsbygg vi allerede har levert, samt hva vi bygger akkurat nå.

 

BYGGELEDERE

 Oppdragsmengden har økt betraktelig i 2016, og øker sterkt fremover i 2017 og 2018, så vi trenger forsterkning i teamet av byggeledere, på de mange byggeprosjektene på idrettshaller og industri/næringsbygg som vi har rundt om i landet.

 

Hovedansvar og oppgaver

Som byggeleder vil du få ansvaret for å lede gjennomføringen av byggeprosjekter og sikre god fremdrift av prosjektet. Du vil være prosjektleders forlengende arm. Du vil lede byggeteam på byggeplass på store og små byggeprosjekter. Som byggeleder vil du ha administrativ, teknisk og fremdriftsmessig oppfølging og kontroll av underentreprenører i byggeprosjekter. Som byggeleder kjenner du til og tar aksjon på muligheter og trusler i prosjektet. Overvåker og veileder så arbeidet utføres på best mulig måte.

 

Kompetanse og erfaring

Det er en fordel med utdanning innen byggfag og/eller tekniske, mekaniske fag, men ikke et krav. Lang erfaring og personlige egenskaper vil kunne erstatte krav til formell utdanning. Erfaring fra styring og ledelse av bygge- og/eller anleggsprosjekter er en stor fordel. God bransje- og fagkunnskap. Beherske engelsk så vel skriftlig som muntlig er viktig, fordi vi har en del utenlandske arbeidere på byggeplass.

 

Personlige egenskaper

Denne stillingen krever at du er proaktiv og serviceinnstilt, og du må tåle høyt arbeidspress i perioder. Vi ser for oss at du er løsningsorientert, og har god teknisk forståelse og byggforståelse.

Du jobber selvstendig og tar ansvar, og klarer å planlegge frem i tid. Du må være ”på” og i forkant for å ha kontroll og oversikt. Samtidig må du være fleksibel da ting kan endre seg raskt. Vi vektlegger gode kommunikasjonsegenskaper.

Vi søker deg som kjenner deg igjen i og vil forfekte Hugaas konsernet sine verdier:

Fremoverlent – uredd – forenklende – kontrollert.

 

Rapporterer til:

Byggeleder rapporterer i det daglige til prosjektleder for byggeprosjektet og til driftssjef i Hugaas Entreprenør. Personalansvaret ligger hos daglig leder i Hugaas Entreprenør Konsern.

 

 Lønn og arbeidsbetingelser:

Vi kan tilby

  • En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst
  • Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter i et internasjonalt konsern
  • Gode muligheter for å påvirke egen arbeidssituasjon
  • Lønn etter kvalifikasjoner og erfaring
  • Fri telefon
  • Bilordning etter avtale

 

Mye reising må påregnes, da det varierer hvor byggeprosjektene er.

Hovedsetet og basen din vil være ute på ulike byggeplasser.

Dette betyr at arbeidstiden også vil være fleksibel, med mulighet for avspasering i rolige perioder.

Her finner vi løsninger som passer begge parter.

Basen til Hugaas Entreprenør Konsern er på Støren, og der vil møter gjennomføres.

 

Spørsmål om stillingen kan rettes til driftssjef i Hugaas Entreprenør Konsern AS, Arnstein Storrø, på mail: arnstein@hugaas.no eller mobil 992 02 261, eller til vårt rekrutteringsbyrå Avantas v/ Hanne Haug Fremo, mail: hanne.fremo@avantas.no , mobil 982 12 455.

 

Søknadsfrist: Snarest

 

Søknad med CV og attester registreres snarest via utlysning på www.finn.no

eller på www.avantas.no .

All henvendelse til AVANTAS behandles konfidensielt inntil annet er avtalt.

 

 

GENERELT OM SELSKAPET

HUGAAS ENTREPRENØR er et industrikonsern som leverer stål-og betongbygg i hele Norge. Spesialfeltet til HUGAAS ENTREPRENØR er stålbygg til næring, sport og fritid. Vi har spesialisert oss på alle typer sportshaller. HUGAAS ENTREPRENØR er en del av HUGAASGRUPPEN.

Konsernet ledes fra Støren i Midtre Gauldal.

Egen stålfabrikk, ingeniørselskap og innkjøpsavdeling i Litauen gir oss stor konkurransekraft, samt muligheter internasjonalt. FRONT ENERGI eies av konsernet, og holder til i samme lokaler på Støren. Front Energi AS leverer alt totalteknisk arbeid, dvs. alt innenfor elektro, tele, data, ventilasjon, varmepumper og VVS.

Hugaas Entreprenør AS skal levere mest spilleflate pr investerte krone i markedet for idrettsbygg.

Vi tilstreber alltid kort byggetid og enkle prosesser overfor byggherre, uansett type bygg.

Entreprenørselskapene teller i dag 180 ansatte i Norge/Litauen tilsammen, og omsatte i 2016 for 236 millioner kroner. Vi har sterk vekst også i 2017 og 2018.