31 januar 2018

Kontrakt på Mørkved Klatrehall i Bodø

Mørkvedhallen SA i Bodø har inngått ny kontrakt med Hugaas Entreprenør – nå om bygging av en flunkende ny fullskala klatrehall!

Dette blir en spennende klatrehall i 5 etasjer, med buldrevegg og barnebuldring, samt styrketreningsrom og garderobeanlegg med servicefunksjoner. Bygget blir på ca 3000 kvm. Det blir byggestart nå i 2018 og klatrehallen skal stå ferdig i 2019. Vi gleder oss til å komme igang med arbeidet!

29 januar 2018

Kontrakt på Leangen Bydelshall i Trondheim

Trondheim Kommune signerte nå i januar kontrakt med Hugaas Entreprenør AS på totalentreprise på Leangen Bydelshall. Vi får gleden av å bygge en dobbel håndballhall med tilhørende garderobebygg med servicefunksjoner. Hallen blir på ca 2.600 kvm. Planlagt byggestart er i 2018, med ferdigstillelse i 2019. Vi gleder oss til å komme igang!

11 oktober 2017

FUSA Flerbrukshall utenfor Bergen

Fusa Kommune har inngått kontrakt med Hugaas Entreprenør om bygging av FUSA Flerbrukshall på Ekelandsosen utenfor Bergen. Dette blir en flerbrukshall på drøyt 3.300 kvm med garderober, tribuner og andre fasiliteter, blant annet klatrehall. Forventet oppstart er januar 2018. Vi gleder oss til å komme igang med byggingen!

13 september 2017

Kontrakt på flerbrukshall i Mo i Rana

Nordland Fylkeskommune har inngått kontrakt med Hugaas Entreprenør om bygging av Polarsirkelen Flerbrukshall i Mo i Rana. Dette blir en flerbrukshall med gymsaler, garderober og areal for dans og trening. Hallen blir totalt 3.400 kvm. Forventet ferdigstillelse er høsten 2018. Vi gleder oss til å komme igang i høst!

23 august 2017

Kontrakt på ny turnhall utenfor Bergen

Sotra Idrettshall AS har inngått kontrakt med Hugaas Entreprenør om bygging av Sotra Turn, en turnhall på ca 3000 kvm inkludert tilleggsarealer (klasserom). Turnhallen vil inneholde alle fasiliteter, samt garderobeanlegg. Forventet ferdigstillelse er august 2018. Vi gleder oss til å komme igang med arbeidet og forventer oppstart snarest og senest i september. Longva Arkitekter har tegnet bygget som vi skal sette opp.

27 april 2017

Kontrakt på 9150 kvm stor flerbrukshall i Tromsdalen

TUIL AS – Tromsdalen Ungdoms-og Idrettslag – har signert kontrakt med Hugaas Entreprenør om bygging av en flerbrukshall på over 9.000 kvm. Flerbrukshallen vil inneholde en 3100 kvm stor fotballhall og en turnhall på over 1000 kvm, tribuneanlegg med over 700 sitteplasser, samt aktivitets-og fellesarealer tilknyttet fotball og turn. Vi gleder oss til å komme igang med byggeprosjektet!

7 april 2017

Kontrakt på bygg for landbasert fiskeoppdrett i Finnmark

Grieg Seafood ASA har inngått kontrakt med Hugaas Entreprenør om bygg for landbasert fiskeoppdrett.

Leveransen vår består av tilbygg på eksisterende bygg på 7.000 kvm, som vi også har levert for mange år siden, samt et tilhørende bygg ved siden av. Areal på nybygget blir på 3700 kvm, og bygget ligger i Lebesby, Finnmark

Vi gleder oss til å ta fatt på oppdraget.

16 mars 2017

Kontrakt på kjøle- og fryselager for Grøntvedt Pelagic

Grøntvedt Pelagic på Ørlandet har inngått kontrakt med Hugaas Entreprenør om bygging av tilbygg kjølehall, innfrysningstuneller og tilhørende maskinrom. Bygget blir på ca 2.000 kvm. Forventet byggestart er vår 2017, og forventet ferdigstillelse september 2017. Vi gleder oss til å komme igang med arbeidet!

Grøntvedt Pelgic er i bransjen fiskeforedling og fiskeutstyr.

Bildet er fra befaring i nåværende bygg.

19 januar 2017

Brønnøysundsavis 19.01-17 – hyggelig omtale Salhushallen

Brønnøysundsavis_salhushallen_190117Brønnøysundsavis_salhushallen_190117

Hyggelig omtale av Hugaas Entreprenør og Salhushallen i Brønnøysunds avis 17.januar.

7 desember 2016

Kontrakt på flerbrukshall i Brønnøysund

Brønnøy kommune har skrevet kontrakt med Hugaas Entreprenør om bygging av Salhushallen i Brønnøysund. Dette blir en flerbrukshall på ca 3200 kvm som vil inneholde flater for håndball, samt klatrehall. Idrettshallen skal ligge ved Salhus skole. Forventet byggestart er i starten på februar, og hallen skal leveres på slutten av 2017.

 

5 desember 2016

Hugaasgruppen nominert til Årets Gasellebedrift

Dagens Næringsliv nominerer hvert år bedrifter fra hele landet til «årets Gaselle». I år er vi en av de nominerte. Les hele artikkelene som stod i Dagens Næringsliv her:

Dagens-naeringsliv_arets-gasell-e_roar_hugaasgruppen

5 oktober 2016

Kontrakt på flerbrukshall i Nesttun i Bergen

Fana Arena AS har skrevet kontrakt med Hugaas Entreprenør AS om bygging av ny flerbrukshall på Slåtthaugen i Nesttun. Flerbrukshallen på over 4000 kvm vil inneholde blant annet to håndballbaner, tribuner, garderobeanlegg, kontorer og treningsrom. Forventet byggestart er november 2016, og hallen skal stå ferdig i slutten av 2017. Vi gleder oss til å komme igang!

6 september 2016

Kontrakt på storhall på Lade i Trondheim!

Lade Sambrukshall AS har signert kontrakt med Hugaas Entreprenør om bygging av en hall på over 5000 kvm som skal inneholde flater for tennis, bordtennis og kampsport på Lade i Trondheim.  Forventet oppstart gravearbeid er januar 2017, og hallen er planlagt ferdigstilt før jul i 2017.

Vi gleder oss til å komme igang med arbeidet!

11 august 2016

Kontrakt på turnhall i Bodø!

Mørkvedhallen AS i Bodø har inngått kontrakt med Hugaas Entreprenør om bygging av turnhall på 1300 kvm i Mørkvedlia ved Bodø. Byggestart er på senhøsten 2016.

9 august 2016

Vi skal bygge ny brannstasjon på Støren

Hugaas Entreprenør skal bygge ny brannstasjon for Gauldal brann-og redning i Midtre Gauldal Kommune.

Byggestart forventes høsten 2016, og byggingen vil pågå i vinter.

2 august 2016

Kontrakt på turnhall i Tromsø!

Tromsø Turnforening har nå signert kontrakt med Hugaas Entreprenør om bygging av turnhall på drøyt 2000 kvm (38 x 57 meter). Turnhallen er en ren turnhall med tilhørende kafeteria og garderobeanlegg. Grunnarbeidet starter i slutten av august, og forventet ferdigstillelse er mars 2017. Vi gleder oss til å komme igang!

24 juni 2016

Kontrakt på flerbrukshall i Stokmarknes

Hadsel Flerbrukshall AS har nylig signert kontrakt med Hugaas Entreprenør om bygging av flerbrukshall i Stokmarknes i Nordland. Hallen vil inneholde en 7er fotballbane, elementer fra friidrett og egen klatrehall. Klatrehallen på 150 kvm vil inneholde en stor klatrevegg og et buldreområde. Tilhørende serviceanlegg bygges med klubbhusfunksjon, med 6 garderober, foje, sosalrom 100 kvm, lager og teknisk rom. Forventet byggestart er i løpet av sensommeren 2016, etter at grunnarbeidet er ferdig.  Ferdigstillelse forventes i første kvartal 2017.

20 april 2016

Hugaas Entreprenør skal bygge Rema 1000 på Støren

Rema 1000 kommer til Støren!

Støren Handelspark AS har inngått avtale om etablering av Rema 1000 butikk i Moøya.

Hugaas Entreprenør AS er valgt som totalentreprenør i prosjektet med Front Energi AS på elektro, VVS og ventilasjon. De ser på prosjektet som meget spennende og håper dette kan åpne for landsdekkende bygging av slike butikker for Rema 1000.

Rema 1000 vil bidra til å sikre posisjonen til Støren som handelssted sier Vidar Andersen i Rema 1000, og forteller at prosjektet har fokus på miljøvennlige byggematerialer i prosjektet. I driftsfasen av butikken vil effektiv logistikk, mindre oppvarmet luftvolum og gjenbruk av energi fra kjøpe og frys anlegget bidra til at prosjektet har en ledende miljøprofil. Rema 1000 butikken er designet av Snøhetta, et internasjonalt arkitekt firma med kontorer i Oslo og New York. Firmaet er mest kjent for Biblioteket i AlexandriaEgypt og operahusetOslo. Støren får den av de første rene Rema 1000 butikken i dette konseptet som skal lanseres over hele landet fremover.

Butikken åpner i november. Rema 1000 har startet jakten etter kjøpmann og håper kandidater med lokal tilknytning tar kontakt ved interesse.

Elkjøp Støren ved Ole Aleksander Midthjell er glad for at handelsparken i Moøya blir komplett. Dagligvarebutikk blir veldig positivt for området, som fra før har Europris, Coop ByggMix.

Fellesbygget som er under oppføring allerede vil huse følgende bedrifter:

-Elkjøp Støren, med 75 m2 ledige lokaler i 1 etg.

-Bjørgen Treningssenter og Støren Fysioterapi

-Kontorarealer for Hugaas Gruppen, Ikon Ingeniører og Arkitekter, Front Energi, Hugaas Entreprenør og Moøya Eiendom

– 700 m2 ledige kontorarealer i tillegg.

18 april 2016

Kontrakt signert på Otta Brygge

Hugaas Entreprenør skal levere parkeringskjeller i betong til Otta Brygge AS i Gudbrandsdalen. Parkeringskjelleren består av prefabrikater i betong som produseres på Støren. Arbeidet skal gjennomføres høsten 2016.

11 april 2016

2 gullmedaljer til Hugaas Engineering i Litauen

Hugaas Engineering i Vilnius, Litauen, har vunnet 2 gullmedaljer i

BIM Forum Vilnius 2016.

12 kandidater konkurrerte foran en fullsatt sal om nominasjonene i 3 kategorier:

  • Beste integrerte BIM-prosjekt
  • Beste byggeprosjekt
  • Beste system engineering prosjekt

Hugaas Engineering, som er Hugaas Gruppen sitt ingeniørselskap i Litauen, stakk av med 2 av gullmedaljene for byggeprosjektet ”Moøya Fellesbygg” på Støren.

Hugaas Engineering designet bygningen, som ble valgt som beste ”system engineering” prosjekt, samt beste MEP-prosjekt (mechanical, electrical and plumbing engineering system).

BIM (Bygningsinformasjonsmodellering) inneholder all informasjon om objektet under bygging. BIM gjør at alle forstår byggtekniske tegninger, ikke bare fagfolk.

Bruk av BIM øker produktiviteten til det dobbelte gjennom effektiviteten i arbeidet det medfører.

Moøya fellesbygg er blitt designet og satt opp på bare 7 måneder. Med BIM-systemet, som er automatisert, har selskapet vært i stand til å unngå spredning av menneskelige feil, fordi alle usikkerheter løses raskt ved å se på ”livetegningene i 3D design i BIM.

Dette er en viktig milepæl for Hugaas Gruppen sine selskaper Hugaas Engineering og Hugaas Entreprenør Konsern. Hugaas er en foregangsbedrift med å full-utnytte BIM sine muligheter tverrfaglig. Vi har full integrasjon av BIM på alle tekniske fag (MEP) i tillegg til byggfaget.

Hugaas tror bestemt at evnen til å jobbe i BIM blir et av de viktigste kravene i ethvert byggeprosjekt fremover. Systemet er effektivt og praktisk, øker produktiviteten samt reduserer feil underveis i byggeprosessen.

Moøya fellesbygg vil bli Hugaas selskapene sitt hovedkontor i Norge, men vil også huse blant annet Støren Elkjøp, Bjørgen Treningssenter og Støren Fysioterapi.

PRISVINNERNE I HUGAAS ENGINEERING_web

29 mars 2016

Kontrakt på flerbrukshall i Sandefjord

TEGNING SANDARHALLENHugaas Entreprenør har rett før påske signert kontrakt med Sandar IL på bygging av Sandarhallen i Vesterøya Idrettspark i Sandefjord by. Flerbrukshallen blir 7020 kvm stor, og vil innholde en fotballhall med spilleflate på 40×64 meter og en idrettshall med 2 aktivitetsflater på 25×45 meter. I tillegg vil hallen inneholde styrketreningsrom og kiosk/kafeteria, samt garderobehus/servicebygg med 5 sett garderober til både idrettshall og fotballhall. Bygges ventes ferdigstilt på senhøsten 2016.

27 januar 2016

Kontrakt på industribygg i Botngård, Bjugn

Hugaas Entreprenør setter nå igang arbeidet med å bygge et industribygg/produksjonshall på 2400 kvm. Oppdragsgiver er Botngård AS.  Ferdigstillelse er beregnet til høsten 2016.Botngaard AS rev1_ACCamera_WEB

14 desember 2015

Kontrakt på Frøya Storhall!

Hugaas Entreprenør har nettopp signert sin største kontrakt noensinne på bygging av sportshall for Frøya Storhall AS. Her skal vi bygge en 11er fotballhall, klatrehall og servicehall med garderobeanlegg. Byggestart er 1.kvartal 2016. Vi gleder oss til å komme igang!Froya Storhall rev2_ACCamera_11_web

9 november 2015

Turnhall i Oslo

Hugaas Entreprenør har nettopp signert kontrakt med Oslo Turnforening om bygging av ny turnhall ved Haslehallen i Grunerløkka bydel. Turnhallen blir ca 1500 kvm stor, med tilhørende garderober og administrasjon. Vi setter spaden i jorda nå i november, og forventer ferdigstillelse til sommeren 2016.

17 august 2015

Vågar Idrettspark i Kabelvåg

Vi har i dag mottatt signert kontrakt fra Vågan Kommune vedr Vågar Idrettspark i Kabelvåg (v/Svolvær).
Flerbrukshall ca 2600 m2 med håndball og basis turn.
Turn 3_ACCamera_10
11 juni 2015

Industribygg for Trotan på Torgårdsletta i Trondheim

Hugaas Entreprenør har inngått kontrakt med Torgård AS, eid av Ivar Koteng, om bygging av nytt produksjonsbygg for Trotan AS. Vår leveranse består av fundament, brystning, stål, gulv og tretak.

Beregnet ferdigstillelse er våren 2016.

 

21 mai 2015

Ridehall på Bratsberg

Vårt selskap Farmprodukter AS har inngått kontrakt med Arvid Ekle om bygging av Ridehall på Bjørkmyr, Bratsberg i Trondheim.

Forventet ferdigstillelse er i slutten av oktober 2015.

8 mai 2015

Meldal Fotball AS

Da er kontrakten signert og det er klart for bygging av Meldal Fotballhall, en 7er bane på 52 x 70 meter. Hallen bygges på Heggøya på Storås.

Vi bygger for Orkla Maskin som er totalentreprenør.

Beregnet ferdigstillelse er mars 2016.