Hav- og landbruksbygg

Kort byggetid og lav pris på markedets beste landbruksbygg og havbruksbygg

Hugaas Entreprenør leverer bruks- og produksjonsklare bygg til landbruk og råbygg til landbasert fiskeoppdrett. Vårt selskap Farmprodukter AS har har i mange år vært markedsleder Norge på bygging av kyllinghus, kalkunhus og produksjonshus for ruge- og konsumegg.

Farmprodukter AS ble 1.oktober 2016 til Fjørfespesialisten AS etter gjennomført virksomhetsoverdragelse. De har gjennom det nye selskapet fått et unikt kompetansemiljø og har spesialisert seg på all service på alle typer fjørfehus. Websiden farmprodukter.no er som en konsekvens av dette nå lagt ned.

Alt av nybygg og oppgradering av bygg leveres fortsatt gjennom Hugaas Entreprenør AS.

For produsenter i verdikjeden for slaktekylling leveres produksjonsklare hus med nødvendig varme, elektrisitet, ventilasjon og sanitærteknikk. Vi tar oss gjerne av byggesøknaden, om dette ønskes.

God planlegging, alle fagområder inhouse og effektive prosesser gir kort byggetid og lav pris. Og avtalt pris er endelig pris. Vi bygger i stål og betong. Vi utvikler kontinuerlig nye konsepter og optimaliserer standardkonsepter, noe som til slutt kommer deg som kunde til gode.

Mer informasjon om landbruksbygg og bygg til landbasert fiskeoppdrett får du ved å kontakte Hugaas Entreprenør på mail bygg@hugaas.no eller telefon 992 02 200.

Hugaas Entreprenør jobber effektivt for å levere solide stålbygg til norsk hav- og landbruk.